Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne
Ron Santisima Trinidad | Ron Santísima Trinidad 15YO + čokoláda Dark Caraibe Noisette
  • Ron Santisima Trinidad | Ron Santísima Trinidad 15YO + čokoláda Dark Caraibe Noisette
  • Ron Santisima Trinidad | Ron Santísima Trinidad 15YO + čokoláda Dark Caraibe Noisette

Ron Santísima Trinidad 15YO + čokoláda Dark Caraibe Noisette

Hřejivý a intenzivní kubánský rum s prvotřídní hořkou čokoládou.. Jeho aroma připomíná karamel a sušené ovoce. V chuti naleznete tóny ořechů a mandlí s jemnou hořkostí a typickou sladkostí. Vyrábí se metodou třífázového staření. V první fázi staření odpočívá třtinový destilát po 4 roky v dubových sudech. Poté se použije pro namíchání základních rumů, které se staří v našich sklepeních dalších 3, 7, 15 či 25 let pro dosažení požadovaných chuťových profilů. Výsledný 15letý rum se následně nechá ještě jednou odpočívat, aby se dosáhlo požadované zaokrouhlené chuti.

1 432 Kč
S DPH
2 046 Kč / 1l
Počet
Skladem 10 kusů

6712300

Parametry

Země původu:
Kuba
Objem:
0,7l
Teplota k pití:
18 °C
Uzávěr:
korek
Obsah alkoholu:
40,7%
Kdy zboží dostanu?

Kdy zboží dostanu?

Praha - Mr. Brut pátek 29. 10. 2021
Praha - Pracovna & Laskafe pátek 29. 10. 2021
Kurýr Praha pátek 29. 10. 2021
Kurýr ČR pátek 29. 10. 2021
  • Dotaz na zboží
  • Dotaz na zboží

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    Stáhnout PDF

    Více o Ron Santísima Trinidad 15YO + čokoláda Dark Caraibe Noisette

    Země původu:
    Kuba
    Objem:
    0,7l
    Teplota k pití:
    18 °C
    Uzávěr:
    korek
    Obsah alkoholu:
    40,7%

    Hřejivý a intenzivní kubánský rum s prvotřídní hořkou čokoládou.. Jeho aroma připomíná karamel a sušené ovoce. V chuti naleznete tóny ořechů a mandlí s jemnou hořkostí a typickou sladkostí. Vyrábí se metodou třífázového staření. V první fázi staření odpočívá třtinový destilát po 4 roky v dubových sudech. Poté se použije pro namíchání základních rumů, které se staří v našich sklepeních dalších 3, 7, 15 či 25 let pro dosažení požadovaných chuťových profilů. Výsledný 15letý rum se následně nechá ještě jednou odpočívat, aby se dosáhlo požadované zaokrouhlené chuti.