Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Novinka Premier Wines Selection se slevou 15% - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

rádi bychom vám dnes představili novinku v našem portfoliu - vína Premier Wines Selection.

Náš tým sommelierů dal dohromady své náročné jazýčky a odborné znalosti a po mnoha degustacích vám tak nyní přinášíme první vína z rodiny Premier Wines Selection, která se i nadále bude samozřejmě rozrůstat - postupně tak budeme představovat vína z České republiky a Evropy ušité na míru pro vaši - naši chuť.

Prvním naším vínem je suchý Premier Wines Selection Riesling trocken 2021. Svěží, typický a skvěle pitelný Riesling z Mosely s nižší, zlatavě žlutou barvou se zelenkavými odlesky evokující mladé víno. Vůně je středně intenzivní, s tóny sadového a citrusového ovoce. Chuť je příjemně osvěžující a šťavnatá, s patrnými tóny limetek a meruněk. Středně dlouhá dochuť s příjemnou kyselinkou a jemnou, typicky moselskou, mineralitou. 

Dalším vínem je polosuché Premier Wines Selection Rulandské šedé 2021 z jižní Moravy. Vyniká zlatavě žlutou barvou se zelenkavými odlesky. Vůně je středně intenzivní, s tóny sadového ovoce a květin. Chuť je příjemně osvěžující a šťavnatá, s patrnými tóny zbytkového cukru. Středně dlouhá dochuť s příjemnou kyselinkou dělá víno skvěle pitelné.

Protože si myslíme, že tato vína opravdu stojí za to, přinášíme vám naše novinky Premier Wines Selection v příjemné akci - při koupi minimálně 3 lahví získáte slevu 15%!
 
promo kód: pws15
platnost: do 30. září 2022

A nezapomeňte, naším vínem měsíce září je Grüner Veltliner Wachauer Terrassen Federspiel Weingut Schmelz.

S námi je radost poznávat!