Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Víno měsíce února - Ammiraglia Alie rosé 2022 IGT 4+2 navíc - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi v rámci akce Vína měsíce února představili elegantní, krásné a smyslné růžové Alie rosé IGT 2022, nyní v akci 4+2 lahve navíc, z italského vinařství Tenuta Ammiraglia, patřící do rodiny Frescobaldi; a to nejen proto, že se blíží Valentýn, ale především, nás toto víno opravdu baví!

Panství Ammiraglia je místo s nezpochybnitelnou přírodní krásou, podmanivé a dokonalé, zasazené do území s velkým potenciálem pro výrobu vysoce kvalitních vín. Zejména sklepy, které navrhli Piero Sartogo a Nathalie Grenon, představují jednu z nejdokonalejších kombinací inovace, technologie a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Zkrátka místo, které vás uchvátí svojí krásou a dokonalostí svých vín.

Alíe je postava z řecké mytologie, jedna z mořských nymf – symbol smyslnosti a krásy, a takové je i toto víno. Jiskrná, starorůžová barva se střední viskozitou. Vůně je středně intenzivní s tóny lesních jahod, bílých květů a kůry citrusových plodů, v pozadí s jemnými minerálními tóny. Chuť je středně plná, příjemně strukturovaná s tóny lesního ovoce, citrusů a minerálů. Delší, šťavnatý a okouzlující závěr. A nyní v akci 4+2 lahve navíc, zaplatíte tak o 780 Kč méně! Navíc toto víno můžete mít i v krásném dárkovém balení.
 
SAVE THE DATE - degustace v Restauraci Monarch:
15. února - Vega Sicilia - starší ročníky
13. března - Top vína Kalifornie
26. března - Chablis 1er & Grand Cru
10. dubna - Marchesi de Frescobaldi
23. dubna - Thierry Allemand - Cornas Chaillots & Reynard
14. května - Riesling Mosel - starší ročníky
22. května – Roagna
12. června - Gin & Tonic
 
S námi je radost poznávat!