Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Bourgogne Pinot Noir 2022 Prosper Maufoux 4+2 navíc - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi představili jednu z nejmladších novinek v našem portfoliu - příjemně ovocný a elegantní Bourgogne Pinot Noir 2022, nyní v akci 4+2 lahve navíc, z vinařství Prosper Maufoux.

Prosper Maufoux je historické vinařství v Burgundsku, které se sídlí na zámku Château de Saint-Aubin na proslulé Route de Vin. Tento dům byl založen v roce 1860 a velkou měrou se podílel na rozvoji burgundských vín ve světě, zejména pak ve Spojených státech. Jeho výjimečné vinice se rozkládají v báječných terroirech Côte de Beaune: Chassagne-Montrachet, Saint-Aubin, Meursault, Puligny-Montrachet a Chassagne-Montrachet. Rodinný majetek zasahuje také do Côte de Nuits, Côte Châlonnaise a Mâconnais.

Bourgogne Pinot Noir je typické základní Rulandské modré z Burgundska. Víno je krásně ovocné a svěží, ve vůni okouzlí tóny třešní, lesního ovoce a černého rybízu. V chuti se projevují jemné a měkké třísloviny, které potvrzují jeho vyzrálost, zrání v dubových sudech pak podtrhuje jeho ovocnost a svěžest. Delší, šťavnatý a okouzlující závěr. A nyní v akci 4+2 lahve navíc, zaplatíte tak o 980 Kč méně! 
 
SAVE THE DATE - degustace v Restauraci Monarch:
13. března - Top vína Kalifornie
26. března - Chablis 1er & Grand Cru
10. dubna - Marchesi de Frescobaldi
23. dubna - Thierry Allemand - Cornas Chaillots & Reynard
14. května - Riesling Mosel - starší ročníky
22. května – Roagna
12. června - Gin & Tonic
 
S námi je radost poznávat!