Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Víno měsíce března - Molitor Riesling Haus Klosterberg trocken 2021 4+2 navíc - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi v rámci akce Vína měsíce března představili šťavnatý a elegantní Riesling od jedné z ikon německé oblasti Mosel - Markuse Molitora, nyní v akci 4+2 lahve navíc!

Markus Molitor je dnes již osmou generací rodiny, která vlastní toto starobylé vinařství. Markus je jedním z vyznavačů myšlenky „terroiru“ – v posledních letech postupně rozšiřuje počet různých vinic tak, aby co možná nejlépe využil enormního potenciálu vyjádření odrůdy Riesling. Vinice v údolí Mosely jsou v extrémně prudkých svazích. Vzhledem k tomu je veškerá práce prováděna výhradně ručně, za cenu obrovské námahy a úsilí. Firma vlastní některé z nejlepších a nejkrásnějších tratí na střední Mosele a jednu vinici na řece Saar. Vína z podniku Markuse Molitora získávají každoročně řadu ocenění v domácím i zahraničním odborném tisku a na různých soutěžích a výstavách.

Velmi oblíbený moselský ryzlink od Markuse Molitora. Tento základní ryzlink je ukázkou a vstupní branou do světa bílých vín z věhlasné oblasti Mosel. Krásná vůně lučních bylin a citrusů doplněná intenzivní mineralitou dělají z tohoto ryzlinku víno jedinečného charakteru, skvěle osvěžující a pitelné. A nyní v akci 4+2 lahve navíc, zaplatíte tak o 750 Kč méně!
 
SAVE THE DATE - degustace v Restauraci Monarch:
13. března, 18:30 - Top vína Kalifornie
26. března, 18:30 - Chablis 1er & Grand Cru
10. dubna, 18:30 - Marchesi de Frescobaldi
23. dubna, 18:30 - Thierry Allemand - Cornas Chaillots & Reynard
14. května, 18:30 - Riesling Mosel - starší ročníky
22. května, 18:30 – Roagna
12. června, 18:30 - Gin & Tonic
 
S námi je radost poznávat!