Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Chianti Classico DOCG 2020 Tenuta Perano 4+2 navíc - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi nabídli elegantní a intenzivní Chianti Classico DOCG 2020, nyní v akci 4+2 lahve navíc, z toskánského vinařství Tenuta Perano patřící do rodiny Frescobaldi.

Usedlost Perano se nachází v srdci Chianti Classico v Gaiole a těší se výjimečnému klimatu a půdě. Vinice se nacházejí v nadmořské výšce 500 metrů, tedy vysoko nad nadmořskou výškou obvyklou pro modré odrůdy, zejména pak pro Sangiovese s jeho pozdní fází dozrávání. Přírodní amfiteátr s vinicemi s jihozápadní expozicí je ideální pro zachycení tepla a světla a zároveň strmé svahy a kamenité půdy charakterizují tuto kouzelnou krajinu tolik vhodnou pro odrůdu Sangiovese.

Elegantní, typické a intenzivní Chianti Classico z přírodních amfiteátrových vinic v Gaiole. Víno jiskrné fialovo červené barvy, středně intenzivní vůně nabízí tóny planých třešní, brusinek a malin, v pozadí s květinovým nádechem a tóny koření. Chuť je středně plná, svěží a šťavnatá, primárně ovocná s pěknou kyselinkou, minerální linkou. Dochuť je středně dlouhá s jemnou tříslovinkou. Zkrátka vynikající, elegantní Chianti Classico DOCG 2020, nyní v akci 4+2 lahve navíc, zaplatíte tak o 1140 Kč méně!
 
SAVE THE DATE - degustace v Restauraci Monarch v Praze:
26. března, 18:30 – Chablis 1er & Grand Cru
10. dubna, 18:30 - Marchesi de Frescobaldi
23. dubna, 18:30 - Thierry Allemand - Cornas Chaillots & Reynard
14. května, 18:30 - Riesling Mosel - starší ročníky
22. května, 18:30 – Roagna
12. června, 18:30 - Gin & Tonic