Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Víno měsíce dubna - Septima Obra Malbec 2022 4+2 navíc - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám v rámci akce víno měsíce představili vinařství Bodega Séptima z argentinské oblasti Mendoza a jejich Malbec Obra 2022 v akci 4+2 lahve navíc. Oslavte tak mezinárodní den odrůdy Malbec, který vychází na 17. dubna ;-) 
 
Bodega Séptima je mladé vinařství založené v roce 2001 a postavené na úpatí And ve výšce 1050 m.n.m. Toto moderní vinařství těží ze 450 let historie a umu španělské společnosti (patří nejstaršímu výrobci španělské Cavy - společnosti Codorníu) a funguje na principech evropského dědictví a know-how, respektu k terroir na 150 hektarech vlastních vinic s cílem vyrábět prémiová vína. Jsou součástí průkopnické generace, která vyrábí špičková argentinská moderní vína založená na evropské odbornosti, moudrosti a zkušenostech.
V Raventós Codorníu a Bodega Séptima pracují ovšem na dlouhodobých cílech – vyrábí vína a starají se o terroir s ohledem na budoucí generace. Sami říkají: "Naše vína jsou inovativními a autentickými reprezentanty naší země. Jsme kreativní, ale respektujeme naši historii a dědictví. Vyrábíme horská vína, protože jsme v horách. Protože jsme součástí hory. Naše vína obsahují tlukot srdce And a vibrace, které dávají život jedinečnému přírodnímu prostředí."

Naším vínem měsíce dubna je vynikající Obra Malbec 2022. A to nejen proto, že v dubnu je celosvětový "Malbec Day". Hrozny pro tento Malbec pochází ze 2 vinic v nadmořské výšce 1050 resp. 1100 m.n.m. Krásná, sytě červená barvy s fialkovými odlesky. Intenzivnější vůně připomíná čerstvé ovoce jako ostružiny, lesní jahody nebo třešně, v pozadí s tóny černého koření a jemnou stopou dřeva. Chuť je hedvábná, jemně kořenitá s výraznou ovocnou notou a delším závěrem s relativně měkkými taniny. A nyní v akci 4+2 lahve navíc, ušetříte tak 540 Kč!

 
Vychutnejte si duben s Obra Malbec 2022 nyní v akci 4+2 lahve navíc!

Nabídka platí do 30. dubna 2024.

SAVE THE DATE - degustace v restauraci Monarch:
10. dubna, 18:30 - Marchesi de Frescobaldi
23. dubna, 18:30 - Thierry Allemand - Cornas Chaillots & Reynard
14. května, 18:30 - Riesling Mosel - starší ročníky
22. května, 18:30 – Roagna
12. června, 18:30 - Gin & Tonic

S námi je radost poznávat!