Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Masso Vivo Vermentino IGT 2023 Frescobaldi 4+2 navíc

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi nabídli ovocné, květinové a lehce minerální Masso Vivo Vermentino IGT 2023, nyní v akci 4+2 lahve navíc, z toskánského vinařství Tenuta Ammiraglia patřící do rodiny Frescobaldi.

V srdci Maremmy se nachází panství Tenuta Ammiraglia. Její vinice vykreslují na kopcích sugestivní geometrii, která se svažuje k nedalekému pobřeží Tyrhénského moře. Vinařství Ammiraglia je místo s nezpochybnitelnou přírodní krásou, podmanivé a dokonalé, zasazené do území s velkým potenciálem pro výrobu vysoce kvalitních vín. Zejména sklepy, které navrhli Piero Sartogo a Nathalie Grenon, představují jednu z nejdokonalejších kombinací inovace, technologie a ohleduplnosti k životnímu prostředí. Budova vinařství tak absolutně dokonale splývá se svým okolím. 

Květinově ovocné a minerální Vermentino, krásná, zlatavě žlutá barva se zelenkavými odlesky a střední viskozitou. Vůně je intenzivnější, jemně minerální, s tóny hrušek, žlutých jablíček a citrusů, v pozadí s podtóny květin a exotického ovoce. Chuť je středně plná a šťavnatá, s tóny jablíček, kandované citrusové kůry, středomořských bylinek a hruškového kompotu. Středně dlouhý, příjemně minerální závěr. Zkrátka příjemné a dobře pitelné Vermentino IGT 2023, nyní v akci 4+2 lahve navíc, zaplatíte tak o 710 Kč méně!
 
SAVE THE DATE - degustace v Restauraci Monarch v Praze:
23. dubna, 18:30 - Thierry Allemand - Cornas Chaillots & Reynard
14. května, 18:30 - Riesling Mosel - starší ročníky
22. května, 18:30 – Roagna
12. června, 18:30 - Gin & Tonic