Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Frescobaldi Remole Bianco IGT 2023 4+2 navíc - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

 

léto je v plném proudu a my bychom vám dnes rádi nabídli osvěžující a skvěle pitelné Remole Bianco IGT 2023, z italského vinařství Remole Toscana, patřící do rodiny Frescobaldi, nyní v akci 4+2 zdarma!

Farnost Rèmole, která od počátku (byla vystavěna někdy okolo roku 1300) patřila předkům Frescobaldiů. Současně vedle farnosti byly významné dílny, mimochodem jedny z největších v Toskánsku, které zpracovávaly vlnu a obchodovaly s ní. Villa di Rèmole je středověká románská stavba starobylé krásy a jakýsi strážce více než 700 let historie rodiny Frescobaldi.

Díky své svěžesti a jemným ovocným tónům udělá Remole Bianco každý okamžik výjimečným. Jiskrná, zlatavě žlutá barva se zelenkavými odlesky a střední viskozitou. Středně intenzivní vůně nabízí tóny sadového ovoce, exotického ovoce a bílých květů. Chuť je středně plná, osvěžující a ovocná. Středně dlouhý závěr. Zkrátka vynikající, osvěžující toskánské bílé, nyní v akci 4+2 lahve zdarma, zaplatíte tak o 470 Kč méně!

 

Vychutnejte si červenec s Remole Bianco IGT 2023 nyní v akci 4+2 lahve navíc!

 

Nabídka platí do 31. července 2024.

 


P.S. Nezapomeňte, že naším vínem měsíce července je ovocné a elegantní PWS Primitivo Salento IGT 2023 v akci 4+2 lahve navíc!

 

S námi je radost poznávat!