Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Víno měsíce srpna - Codorníu Cava Cuvée Clasico brut 4+2 navíc - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi v rámci akce víno měsíce srpna představili novinku v portfoliu, a sice osvěžující a ovocnou Cavu Cuvée Clasico brut od nejstaršího výrobce cavy ve Španělsku - Codorníu, nyní v akci 4+2 lahve navíc. Užijte si léto!

 

Historicky slavné vinařství Codorníu, kde jeden z majitelů Josep Raventós je považován i za prvního výrobce kvalitních šumivých španělských vín. První cavu vyrobili v roce 1872. Firma velmi investovala do výzkumu jak v oblasti vinohradnictví, tak vinařství. Codorníu je také jedním z největších výrobců vín Cava jež se proslavil svou vysokou kvalitou a konzistencí napříč celým svým portfoliem.


Naším vínem měsíce srpna je tedy Cava Cuvée Clásico Organic brut Bio. Moderní šumivé víno jiskrné zlaté barvy se zelenými odlesky. Tato Cava má i díky 9 měsícům kvašení v lahvi krásně perzistentní a krémové perlení. Na nose vynikne ovocnost, jako jsou citrusy, tropické plody, v pozadí s nádechem máslové briošky. V chuti je krásně svěží a harmonické se středně dlouhým a velmi osvěžujícím závěrem.  A nyní v akci 4+2 lahve navíc, ušetříte tak 440Kč!

 

Vychutnejte si srpen s Codorníu Cava Cuvée Clásico Organic brut Bio nyní v akci 4+2 lahve navíc!

 

Nabídka platí do 31. srpna 2024.


S námi je radost poznávat!

 

SAVE THE DATE - degustace v restauraci Monarch:
19. září od 19:00 – degustační večeře The Mascot, Kalifornie
9. října od 18:30 – Piemonte Barolo
22. října od 18:30 – vertikála Paleo Rosso
20. listopadu od 18:30 – Červené Burgundsko
10. prosince od 18:30 – Champagne Millésimé