Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Frescobaldi Castiglioni Chianti DOCG 2023 4+2 navíc - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

 

zdá se, že se po deštivém období dočkáme babího léta, a tak bychom vám dnes rádi nabídli ovocné a elegantní Chianti DOCG 2023 z vinařství Castiglioni patřícího rodině Frescobaldi, nyní v akci 4+2 lahve navíc! 

 

Tenuta Castiglioni je majetkem rodiny již od 11. století a je také místem, odkud pochází vinařství Frescobaldi. Písemné dokumenty dokazují, že se zde víno vyrábělo již v roce 1300. Panství se rozkládá podél starobylé ulice Via di Castiglioni, kterou vybudovali Římané, aby sjednotili severní Toskánsko a Řím. Oblast byla již v té době proslulá kvalitou zemědělské úrody a po staletí byla centrem hustého obchodního ruchu a byla také vybrána jako místo pro luxusní římské vily. Erb rodiny Frescobaldi s korunou, štítem a třemi pevnostmi reprezentuje také Castiglioni, jako vzpomínku a uznání více než 700leté historie vinařství Frescobaldi, která začala právě na tomto panství.

 

Díky vynikajícím půdním a klimatickým podmínkám Chianti Castiglioni DOCG 2023 dokonale odráží vlastnosti terroir, které představuje. Víno zářivě rubínové barvy, středně intenzivní vůně, nabízí ovocné tóny připomínající višně, červený rybíz nebo maliny, v pozadí s nádechem lesních malin a květin. Chuť je středně plná, živá a svěží, s příjemnými měkkými taniny a středně dlouhým jemným závěrem. Zkrátka vynikající, ovocné a elegantní Chianti, nyní v akci 4+2 lahve navíc, zaplatíte tak o 610 Kč méně!

 

 

Vychutnejte si babí léto s Castiglioni Chianti DOCG 2023 nyní v akci 4+2 lahve navíc!

 

Nabídka platí do 30. září 2024.

 

SAVE THE DATE - degustace v Restauraci Monarch:
19. září od 19:00 – degustační večeře The Mascot, Kalifornie
9. října od 18:30 – Piemonte Barolo
22. října od 18:30 – vertikála Paleo Rosso
20. listopadu od 18:30 – Červené Burgundsko
10. prosince od 18:30 – Champagne Millésimé


S námi je radost poznávat!