Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne
Tempos Vega Sicilia Macán | Macán 2018

Macán 2018

Špičkové víno z oblasti Rioja, které je vyrobeno ze 100 % odrůdy Tempranillo. Hrozny na jeho výrobu pochází z několika poloh z okolí města Rioja Labastida, s průměrným stářím 30 let. Díky propracovanému systému zrání (15 měsíců v nových a následně 12 v použitých dubových sudech) bylo dosaženo elegantního a vyváženého vína se sametovými taniny a velkým potenciálem ke zrání.

2 340 Kč
S DPH
3 120 Kč / 1l
Počet
Skladem 50+ kusů

4451042
8437013426879

Parametry

Země původu:
Španělsko
Vinařská oblast:
Rioja
Barva:
červená
Ročník:
2018
Objem:
0,75l
Kategorie sladkosti:
suché
Složení:
Odrůdové víno révové
Odrůda:
Tempranillo
Teplota k pití:
15-17°C
K pití:
nyní, ale vydrží
Uzávěr:
korek
Zrálo v sudu:
24 měsíců
Obsah alkoholu:
14%
Alergeny:
Oxid siřičitý (SO2)
Hlavní odrůda:
Tempranillo
Kategorie:
Evropa
Nový produkt
Kdy zboží dostanu?

Kdy zboží dostanu?

Praha - Pracovna & Laskafe - Osobní odběr úterý 14. 5. 2024
Kurýr Praha úterý 14. 5. 2024
Kurýr ČR úterý 14. 5. 2024
  • Dotaz na zboží
  • Dotaz na zboží

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    Stáhnout PDF

    Více o Macán 2018

    Země původu:
    Španělsko
    Vinařská oblast:
    Rioja
    Barva:
    červená
    Ročník:
    2018
    Objem:
    0,75l
    Kategorie sladkosti:
    suché
    Složení:
    Odrůdové víno révové
    Odrůda:
    Tempranillo
    Teplota k pití:
    15-17°C
    K pití:
    nyní, ale vydrží
    Uzávěr:
    korek
    Zrálo v sudu:
    24 měsíců
    Obsah alkoholu:
    14%
    Alergeny:
    Oxid siřičitý (SO2)
    Hlavní odrůda:
    Tempranillo
    Kategorie:
    Evropa

    Špičkové víno z oblasti Rioja, které je vyrobeno ze 100 % odrůdy Tempranillo. Hrozny na jeho výrobu pochází z několika poloh z okolí města Rioja Labastida, s průměrným stářím 30 let. Díky propracovanému systému zrání (15 měsíců v nových a následně 12 v použitých dubových sudech) bylo dosaženo elegantního a vyváženého vína se sametovými taniny a velkým potenciálem ke zrání.