![](https://1er.cz/3461-large_default/arabica-cream-liquere-17-0-7-l.jpg)
![Liqueur Violette](https://1er.cz/865-home_default/liqueur-violette.jpg)
Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.
Poznejte spojení dvou zdánlivě vzdálených světů, které dalo vzniknout Arabica likéru. Kávová zrna arabica přináší čerstvost a spolu s typicky zemitou irskou whiskey vytváří harmonii vůně a chutě. Posaďte se a vychutnejte si tento krásný zážitek. Kávovník arabský Arabica můžeme nalézt na místech s vyšší teplotou a stálejším klimatem, ve Střední a Jižní Americe, ale i v Africe. Arabica dnes tvoří asi 75 % celosvětové produkce kávy. Pro svoji lahodnou chuť je velmi vyhledávanou komoditou. Obsahuje zhruba 2–3× méně kofeinu než robusta a její chuť je často popisována jako kyselá s bohatší chutí, ve které je možné cítit ovoce, čokoládu a květiny. WHISKEY - je tradiční irská lihovina vyráběná kotlíkovým destilačním přístrojem z ječného sladu a nesladového ječmene. Hlavní kritéria pro irskou whiskey jsou tato: musí být třikrát destilovaná, nesmí být patrná rašelinová příchuť a musí pocházet z Irska.
Parametry
|
Praha - Pracovna & Laskafe - Osobní odběr | úterý 30. 7. 2024 |
|
Kurýr Praha | úterý 30. 7. 2024 |
|
Kurýr ČR | úterý 30. 7. 2024 |
Poznejte spojení dvou zdánlivě vzdálených světů, které dalo vzniknout Arabica likéru. Kávová zrna arabica přináší čerstvost a spolu s typicky zemitou irskou whiskey vytváří harmonii vůně a chutě. Posaďte se a vychutnejte si tento krásný zážitek.
Kávovník arabský Arabica můžeme nalézt na místech s vyšší teplotou a stálejším klimatem, ve Střední a Jižní Americe, ale i v Africe. Arabica dnes tvoří asi 75 % celosvětové produkce kávy. Pro svoji lahodnou chuť je velmi vyhledávanou komoditou. Obsahuje zhruba 2–3× méně kofeinu než robusta a její chuť je často popisována jako kyselá s bohatší chutí, ve které je možné cítit ovoce, čokoládu a květiny.
WHISKEY - je tradiční irská lihovina vyráběná kotlíkovým destilačním přístrojem z ječného sladu a nesladového ječmene. Hlavní kritéria pro irskou whiskey jsou tato: musí být třikrát destilovaná, nesmí být patrná rašelinová příchuť a musí pocházet z Irska.