

Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.
Výroba Borovičky RESERVA 43 % probíhá již od roku 1797. A díky cenným vlastnostem prémiového jalovce, který je na výrobu využíván, je chuť nápoje opravdu skvělá. Výjimečnost destilátu spočívá ve zrání v sudech, které trvá 12 měsíců, což dodává nezapomenutelnou trpkost. Tajemství receptury se dochovalo dodnes, a díky tomu si můžete tradiční borovičku vychutnat i vy.
Parametry
|
Kurýr Praha | pátek 4. 4. 2025 |
|
Kurýr ČR | pátek 4. 4. 2025 |
Výroba Borovičky RESERVA 43 % probíhá již od roku 1797. A díky cenným vlastnostem prémiového jalovce, který je na výrobu využíván, je chuť nápoje opravdu skvělá. Výjimečnost destilátu spočívá ve zrání v sudech, které trvá 12 měsíců, což dodává nezapomenutelnou trpkost. Tajemství receptury se dochovalo dodnes, a díky tomu si můžete tradiční borovičku vychutnat i vy.