Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne
Žufánek | Jablkovica 45% 0,5l
  • Žufánek | Jablkovica 45% 0,5l

Jablkovica 45% 0,5 l

Jablkovica z českých jablek odrůdy Rubín a Melodie. Trvalo dlouhých 17 let, než se u Žufánka konečně rozhodli ji vydestilovat. Jablkovice to totiž měla těžké. Byla považována na symbol levné pálenky a to právě kvůli všudypřítomným jablkům. Dobře vydestilovaná jablkovice, v Česku lidově (a nesprávně) označována jako kalvádos, je přitom velice dobrá pálenka s charakteristickou vůní a převelice jemnou chutí.

Vzniklo pár set litrů naší první jablkovice, kterou jsme z půlky dali do dubových sudů pro pozdější využití a půlku stáčíme v čiré podobě. Protože proč se pouštět do cideru, když můžete mít z jablek něco silnějšího. Že jo.

625 Kč
S DPH
1 250 Kč / 1l
Počet
Skladem 50+ kusů

7510004
8594053940403
Žufánek

Parametry

Země původu:
Česká republika
Objem:
0,5l
Složení:
jablkový destilát
Obsah alkoholu:
45%
Nový produkt
Kdy zboží dostanu?

Kdy zboží dostanu?

Praha - Mr. Brut pátek 30. 9. 2022
Praha - Pracovna & Laskafe pátek 30. 9. 2022
Kurýr Praha pátek 30. 9. 2022
Kurýr ČR pátek 30. 9. 2022
  • Dotaz na zboží
  • Dotaz na zboží

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    Stáhnout PDF

    Více o Jablkovica 45% 0,5 l

    Země původu:
    Česká republika
    Objem:
    0,5l
    Složení:
    jablkový destilát
    Obsah alkoholu:
    45%

    Jablkovica z českých jablek odrůdy Rubín a Melodie. Trvalo dlouhých 17 let, než se u Žufánka konečně rozhodli ji vydestilovat. Jablkovice to totiž měla těžké. Byla považována na symbol levné pálenky a to právě kvůli všudypřítomným jablkům. Dobře vydestilovaná jablkovice, v Česku lidově (a nesprávně) označována jako kalvádos, je přitom velice dobrá pálenka s charakteristickou vůní a převelice jemnou chutí.

    Vzniklo pár set litrů naší první jablkovice, kterou jsme z půlky dali do dubových sudů pro pozdější využití a půlku stáčíme v čiré podobě. Protože proč se pouštět do cideru, když můžete mít z jablek něco silnějšího. Že jo.