

Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.
Puntacana Viejo zraje v čerstvě zuhelnatělých, zánovních sudech z bílého amerického dubu v průměru 5 let systémem solera. Sudy jsou nejdříve vystaveny nepřímému ohni o teplotě 115°C po dobu 8 až 12 minut, aby se dosáhlo 3 milimetrového opálení. To umožňuje získat ze sudů svěžejší tóny dřeva a zároveň zachovat sladší vlastnosti třtinové šťávy. Impozantní a všestranná rezerva s atraktivní tmavě zlatou barvou a mahagonovými odstíny. Typické tóny rozinek, třtinové šťávy a sušeného ovoce.
Parametry
|
Kurýr Praha | úterý 22. 4. 2025 |
|
Kurýr ČR | úterý 22. 4. 2025 |
Puntacana Viejo zraje v čerstvě zuhelnatělých, zánovních sudech z bílého amerického dubu v průměru 5 let systémem solera. Sudy jsou nejdříve vystaveny nepřímému ohni o teplotě 115°C po dobu 8 až 12 minut, aby se dosáhlo 3 milimetrového opálení. To umožňuje získat ze sudů svěžejší tóny dřeva a zároveň zachovat sladší vlastnosti třtinové šťávy. Impozantní a všestranná rezerva s atraktivní tmavě zlatou barvou a mahagonovými odstíny. Typické tóny rozinek, třtinové šťávy a sušeného ovoce.