

Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.
Tento produkt jedinečné a nesrovnatelné chuti s bohatým a strukturovaným tělem vytvořil Antonio Benedetto Carpano, vynálezce kategorie vermutů, již v roce 1786 v Turíně. Antica Formula si dodnes zachovává jedinečnou recepturu, která se díky vášni udržela v nezměněné podobě. Díky tomu se nezměnil ani buket se silnou vanilkovou vůní. Tento „nektar bohů“ se vyznačuje chutí a vůní vyrobené z nálevu horských bylin a několika druhů koření jako je například šafrán. Antica Formula si vyrábí v omezeném množství a balí se do lahví z foukaného skla. Lahve jsou uzavřeny korkem a jsou vloženy do prestižního obalu. Etiketa je reprodukcí původní etikety z roku 1786. Barva je krásně amarantová a zářivá s jantarovými odlesky. Celý zážitek vám zaručí buket vanilky, který se snoubí s tóny koření, citrusů a sušeného ovoce. V chuti se objevuje bohatá a sytá vanilková chuť s tóny hořkého pomeranče, datlí, kakaových bobů, třešní a šafránu. Ideální k pití na ledu a pomerančové kůře, jako aperitiv či po večeři a nebo v koktejlech.
Parametry
|
Kurýr Praha | pátek 4. 4. 2025 |
|
Kurýr ČR | pátek 4. 4. 2025 |
Tento produkt jedinečné a nesrovnatelné chuti s bohatým a strukturovaným tělem vytvořil Antonio Benedetto Carpano, vynálezce kategorie vermutů, již v roce 1786 v Turíně. Antica Formula si dodnes zachovává jedinečnou recepturu, která se díky vášni udržela v nezměněné podobě. Díky tomu se nezměnil ani buket se silnou vanilkovou vůní. Tento „nektar bohů“ se vyznačuje chutí a vůní vyrobené z nálevu horských bylin a několika druhů koření jako je například šafrán. Antica Formula si vyrábí v omezeném množství a balí se do lahví z foukaného skla. Lahve jsou uzavřeny korkem a jsou vloženy do prestižního obalu. Etiketa je reprodukcí původní etikety z roku 1786. Barva je krásně amarantová a zářivá s jantarovými odlesky. Celý zážitek vám zaručí buket vanilky, který se snoubí s tóny koření, citrusů a sušeného ovoce. V chuti se objevuje bohatá a sytá vanilková chuť s tóny hořkého pomeranče, datlí, kakaových bobů, třešní a šafránu. Ideální k pití na ledu a pomerančové kůře, jako aperitiv či po večeři a nebo v koktejlech.