Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Prosecco Serenello se slevou 20%

Vážení přátelé a milovníci vína,
 
italské prosecco se několik posledních let pravidelně umísťuje na prvních příčkách oblíbenosti šumivých vín. Rádi bychom vám dnes představili a nabídli prosecca od známé značky Serenello se slevou 20%.

Společnost Serena Wines, která stojí za touto značkou, je rodinou firmou s historií témeř 150 let. Serenello je však mladá a dynamická značka. Název odkazuje na rodinné jméno, nicméně v italštině nabývá spíše vtipného smyslu a lehkosti. Šumivá vína, která se hodí opravdu pro každou příležitost, nejen pro zábavu a párty, ostatně, posuďte a vyberte si sami:

Prosecco Frizzante DOC extra dry je lehké, ovocné s jemným perlením a ovocným charakterem. Máte-li raději růžové, v naší nabídce najdete hned 2 - obě příjemně lehká, s tóny zahradního ovoce a třešní, první v kategorii brut, pro milovníky sušších bublinek, druhé extra dry, tedy pro ty, kteří raději jemný zbytkový cukr. Vezete se na bio nebo organické vlně? Pak je tu pro vás Prosecco Organic brut s intenzivnějším aroma a plnější chutí, vhodné dokonce pro vegany.
Připravujete párty? Pak se vám bude hodit Piú Frizzante do koktejlů, nebo třeba malá lahvička prosecca o obsahu 0,2l do kapsy na cestu...
Zkrátka a dobře, nabídka je široká, výběr je plně na vás. Při koupi již 3 lahví vám dáme slevu 20%! 

Promo kód: Serenello20
Platnost nabídky: do 31. ledna 2022

A pro připomenutí, naším vínem měsíce ledna je příjemné toskánské Chianti Superiore DOCG od Castello Banfi:
 
Chianti Superiore DOCG Castello Banfi v akci 4+2 zdarma! 

S námi je radost poznávat :-)