Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Ročníkový Armagnac sleva 22%

Vážení přátelé a milovníci vína,


přišel rok 2022 a s ním i mnohá životní jubilea. Rádi bychom vám dnes, a samozřejmě nejen dnes, nabídli ročníkové armaňaky značky Lafontan a jak jinak, než s dvojkou na konci.
Tento rok mnozí považují za magický a vzhlížejí k němu jako k roku s velkým významem či očekáváním nového začátku. V čínském kalendáři ho najdeme jako rok vodního tygra, který symbolizuje odvahu, troufalost, odhodlání, cílevědomost a sílu. Ať už tomu věříte nebo ne, určitě každý z nás najde někoho, kdo v tomto roce oslaví kulaté narozeniny - 30, 40, 50, 60 nebo 70 let. Zkrátka, ročníky s dvojkou na konci. Společnost Lafontan má díky své strategii a prozíravosti ve sklepích opravdové skvosty a tak i my vám můžeme nabídnout exkluzivní ročníkové armaňaky. Rodina Lafontan, která si po generace předává tradici výroby armaňaku, se tímto destilátem zabývala již desítky let před založením značky Lafontan, ke kterému došlo v roce 1897. Jedná se o velmi uznávaného producenta, a to nejen díky dlouholeté tradici. Lafontan sídlí v oblasti Bas Armagnac, v nejlepší oblastí pro výrobu armaňaku. V nabídce destilerie Lafontan můžete nalézt i velmi raritní a staré ročníky.
Armagnac je nejstarším francouzským vinným destilátem (brandy) pocházející z Gaskoňska, v jihozápadní Francii na úpatí Pyrenejí. Tuto brandy znali místní obyvatelé již před 15. stoletím, kdy se odsud začalo díky rozvíjejícím obchodům šířit povědomí o tomto unikátním destilátu do celé Francie. Armaňak se tak brzy stal díky svému jemnému aroma a obdivuhodné chuti jednou z nejlepších brandy na světě. Armaňak je unikátní pěti faktory - podnebím, půdou, odrůdami vína, destilačním procesem a zráním.


Vyberte si z naší široké nabídky ročníků, především samozřejmě s onou magickou 2 na konci a my vám dáme slevu 22%!

promo kód: lafontan22
platnost nabídky: do 22. 2. 2022

A pro připomenutí, naším vínem měsíce ledna je příjemné toskánské Chianti Superiore DOCG od Castello Banfi:
 
Chianti Superiore DOCG Castello Banfi v akci 4+2 zdarma! 

S námi je radost poznávat :-)