Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Bublinkový červen - výhodná kolekce

Léto plné osvěžujících šumivých vín je tady! Také si neumíte představit pravé léto bez skleničky prosecca, cavy, sektu nebo crémantu? Šumivá vína jsou zaručeným osvěžením v letních horkých dnech, a to samostatně, nebo jako součást svěžích drinků. Nejste si jisti, které z uvedených je pro vás tou nejlepší volbou? Tak právě pro Vás jsme připravili speciální degustační set našich nejoblíbenějších bublinek.

Představte si setkání s přáteli a společnou degustaci šumivých vín. Začnete tolik oblíbeným proseccem, do balíčku jsme vybrali Serenello Prosecco DOC extra dry, které si můžete porovnat s Terre di San Venanzio Prosecco Valdobbiadene DOCG brut, za nás jedno z nejlepších ve své kategorii. Následovat bude španělská cava, kterou reprezentuje značka Codorníu - ochutnejte jejich Mediterranii - osvěžující šumivé víno vyrobené stejnou metodou jako šampaňské a nejen dámy jistě ocení jejich Cavu "1551" v růžovém provedení. A blížíme se do finále, jako třešničku na dortu máme dvě šumivá vína z Francie. Crémant de Bourgogne, který je vyrobený pouze z odrůdy Pinot Noir a nese tak na etiketě označení Blanc de Noirs, vás zcela jistě osloví svojí elegancí a příjemně ovocným charakterem. Champagne Piper-Heidsieck Cuvée brut pak pomyslně uzavírá naší degustační pyramidu - cuvée odrůd Chardonnay, Pinot Noir a Meunier - je hrdým zástupcem regionu Champagne. A zároveň je také třeba zmínit, že vinařství Piper-Heidsieck bylo oceněno titulem Champagne House of the Year 2021! 

 

Degustační balíček obsahuje tato vína:

Serenello, Prosecco Frizzante DOC

Codorníu, Cava 1551 Brut Rosé

San Venanzio, Prosecco di Valdobbiadene DOCG Brut

Codorníu, Cava Mediterrania Brut

Joseph Cartron, Crémant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut

Piper-Heidsieck, Champagne Cuvée Brut

Ochutnejte a vyberte, je jen na vás, zda si oblíbíte champagne, crémant, cavu či prosecco... To vše, pro vás, se slevou 30%!

Nabídka platí do 30.6.2021.

Po tomto datumu bude balíček za výhodnou cenu se slevou 11%.

P.S. Všichni, kteří si balíček zakoupí, obdrží následně emailem promo kód na slevu 15% na případný navazující nákup vámi vybraných "bublinek" :-)

Krásné léto a na zdraví!

S námi je radost poznávat :-)