Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Víno měsíce června - Carignole rosé 4+2 zdarma - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi představili vinařství La Croix Belle a především jejich rosé, které se pro následující týdny skvěle hodí pro vaše osvěžení.
 
Domaine La Croix Belle sídlí ve feudální vesnici Puissalicon v regionu Languedoc-Roussillon. Statek vlastní okolo 110 hektarů vinic a již více než tři století je ve vlastnictví rodiny Boyer. V roce 1977 nastal velký zlom, když se vedení ujali potomci Jacques a Françoise Boyerovi. Jejich hlavním cílem byla modernizace vinařství, moderní technologie a zaměření se na terroir v oblasti Languedoc-Roussilon. Od roku 1980 pak produkují moderní, odrůdová vína se zaměřením na kvalitu, vína určená pro každý den a každou příležitost.

Naším vínem měsíce června je nádherné Caringole rosé 2021, cuvée odrůd Syrah a Grenache. Lehké, osvěžující rosé provensálského stylu s vůní malin, broskví a okvětních lístků růží. Je velmi harmonické, jemné a příjemně pitelné, ovocného stylu s jemnou a svěží dochutí. Dokonale se hodí ke středomořským pokrmům nebo jako lehký letní aperitiv, případně k jakékoliv grilovací či bazénové party :-) A nyní v akci 4+2.
 

S námi je radost poznávat!