Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Reichsrat Von Buhl 15% sleva - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

léto je v plném proudu a my bychom vám dnes rádi představili novinku v našem portfoliu - vinařství Reichsrat Von Buhl z německé oblasti Pfalz.

Toto rodinné vinařství je již více než 150 let ve vlastnictví stejné rodiny a stejně tak dlouho je také jedním z nejznámějších a nejvýznamnějších vinařství v Německu. Od svého založení v roce 1849 stojí von Buhl za nadčasovým stylem vín výrazně ovlivněný terroirem, který nikdy nebyl orientován na to, co je módní, ale který hrdě propaguje původ svých hroznů z nejlepších lokalit v Deidesheimu a Forsteru. Vinařství Reichsrat von Buhl je od roku 2009 certifikován Bio a je i aktivním ambasadorem přírodního, udržitelného vinohradnictví a nejlepších německých vín. 

Kromě klasických vín vyrábí i krásnou kolekci sektů, z níž vám nabízíme okouzlující ročníkový rieslingový sekt za kterými stojí Mathieu Kauffman, dlouholetý sklepmistr v renomovaném šampaňském domě Bollinger. A pro ty, co hledají v létě nealkoholické osvěžení, nebojte se zkusit jejich Zero Secco - nealkoholickou šumivou alternativu k sektům nebo proseccu.
Protože si myslíme, že jejich rieslingy stojí opravdu za to, ať už pěkná základní vína, nebo především pak jejich špičková Grosses Gewächs, připravili jsme pro vás letní akci - při koupi minimálně 3 lahví získáte slevu 15%!
 
promo kód: vonbuhl15
platnost: do 31. července 2022

A nezapomeňte, že naším vínem měsíce je krásně pitelný Riesling Kaiserstiege JP Bründlmayer.

S námi je radost poznávat!