Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Georg Müller Riesling Gutswein trocken 2021 4+2 zdarma - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

rádi bychom vám dnes představili jednu z novinek loňského roku v našem portfoliu - vinařství Georg Müller Stiftung z krásného německého Rheingau. A s ním samozřejmě i jeho Riesling Gutswein trocken 2021 v akci 4+2 lahve zdarma!

Vinařství Georg Müller Stiftung bylo založené v roce 1882 a v roce 1910 bylo také jeden ze zakládajících členů sdružení, které dnes známe jako VDP. Hospodaří na cca 21 hektarech vinic, z nichž více než 75% je osázeno odrůdou Riesling, navíc 60% vinic navíc spadá do kategorier Erste nebo Grosse Lage.
Filozofie vinařství by šla shrnout do následujících vět: Vysoce kvalitní vína lze vyrábět pouze intenzivní a promyšlenou vinohradnickou prací se zaměřením na biologickou rozmanitost, živé a humózní půdy pro přirozenou rovnováhu. To v kombinaci s ruční péčí o révu umožňuje produkci volných, plně vyzrálých a aromatických hroznů. Chceme révu spíše doprovázet než formovat na její cestě ke kvalitnímu hroznu. Výsledkem pak jsou charakteristická, komplexní vína související s terroir.

Ovocný, základní Riesling trocken od špičkového vinaře z Rheingau. Zářivá, citronově žlutá barva se zelenkavými odlesky. Vůně je středně intenzivní, připomínající citrusové plody, pomerančový nebo bezový květ, v pozadí s lehkým dotekem bylinek a květového medu. Chuť je středně plná, šťavnatá, s patrnými citrusovými tóny, dochuť je středně dlouhá s nádechem bazalky a příjemné kyselinky. Právě teď v jedinečné akci 4+2 lahve zdarma!

Nabídka platí do 31. ledna 2023.
 
S námi je radost poznávat!