Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.


Ano       Ne

Von Buhl Riesling Pfalz trocken 2021 4+2 zdarma - UKONČENO

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi v rámci akce Vína měsíce května představili německé vinařství Reichsrat Von Buhl a s ním i svěží, živý Riesling, nyní v akci 4+2 zdarma! 

Vinařství Reichsrat von Buhl je již více než 150 let v rodinném vlastnictví a stejně tak dlouho je jedním z nejznámějších vinařství v Německu. Od svého založení v roce 1849 stojí von Buhl za nadčasovým stylem vín výrazně ovlivněný terroirem, který nikdy nebyl orientován na to, co je módní, ale který hrdě propaguje původ svých hroznů z nejlepších lokalit v Deidesheimu a Forsteru. Vinařství Reichsrat von Buhl je od roku 2009 certifikován Bio a je i aktivním ambasadorem přírodního, udržitelného vinohradnictví a nejlepších německých vín. 

Von Buhl Riesling Pfalz trocken 2021 je živý, ovocný a krásně aromatický ryzlink s tóny citrusů, exotického ovoce a meruněk. Chuť je krásně suchá a svěží, s příjemnou mineralitou a delší dochutí. A nyní v akci 4+2 lahve zdarma, zaplatíte tak o 850 Kč méně!
 
Zároveň bychom Vás rádi pozvali na degustaci ginů s tonikem, která se uskuteční 10. května od 18:30 v krásném prostředí restaurace Monarch.

Během degustace Vás provedeme zajímavostmi ze světa ginu a společně ochutnáme 8 různých kombinací ginů s tonikem. Můžete se těšit na ochutnávku netradičních kombinací jako je červená řepa s limetkou nebo červený pepř a chilli. Dále jsme pro Vás připravili širokou škálu nejrůznějších ginů a toniků z celého světa, od sladších a ovocnějších variant až po ty ostré a suché.  Do degustace jsme zahrnuli ty nejoblíbenější produkty ginového světa jako jsou značky G-vine, Opihr, Bohemian gin a mnohé další. Degustací Vás provede Spirit Ambasador společnosti Premier Wines & Spirits Pavel Weiss.
 
Cena vstupenky je 350 Kč (v degustaci bude 10 vzorků)
Kdy: 10.května 2023 od 18:30
Kde: Monarch, Na Perštýně 15, Praha
Počet míst omezen – rezervace na lenka.bergerova@1er.cz
 
SAVE THE DATE - degustace v Restauraci Monarch:
10. května, 18:30 - Gin & Tonic 
23. května, 18:30 - Henri Bonneau
14. června, 18:30 - Riesling Grosses Gewächs
19. července, 18:30 - Sauvignon blanc
16. srpna, 18:30 - Sýry a víno
 
S námi je radost poznávat!